Home / OVER ONS

Uno Mas Tapas


Wij serveren hier zoals de naam al zegt tapas. Maar wat zijn tapas nou eigenlijk? Tapas zijn kleine gerechten die je in de gezelligheid kunt delen ( hoeft natuurlijk niet). Ze zijn stuk voor stuk vol van smaak en zeer divers.

Bij Uno Mas Tapas heeft chef Emma een selectie gemaakt van de meest smaakvolle tapas die vers worden bereid. Wat dacht je van een mooie charcuterie plank met de mooiste Jamons (hammen) die Spanje te bieden heeft. Een mooie donkere gerookte runderham ( Cecina de Leon) of de nootachtige Jamon Iberico zijn er enkele voorbeelden van. Heerlijk in combo met de Spaanse kaas Manchego.

Uiteraard staan er ook de classics op de kaart, bijvoorbeeld garnalen in knoflook met fijngesneden Spaanse peper of Croquettas, kleine Spaanse kroketjes met een afwisselende vulling.


We gebruiken bij Uno Mas Tapas de mooiste producten uit Spanje, maar we zijn ook heel lokaal. Ons foccacia brood met pesto en zeezout wordt op de 1e verdieping in dit pand ambachtelijk bereidt. Chef Emma houdt van duidelijke smaken, iets met knoflook moet wel naar knoflook smaken. De hammen moeten wel een mooie diepe ronde smaak geven anders komen ze niet op bord!

Krijg je hier al honger van? Kom dan gerust langs bij Uno Mas Tapas. Hasta pronto!